top of page
bgImage

Verschuren Onderhoud levert u een helderschoon resultaat, glanzende en streeploos schone ramen tegen een aantrekkelijk tarief. Schone ramen geven uw woning of bedrijfspand weer een frisse en verzorgde uitstraling. 

Onze ervaren medewerkers leveren een snelle service en werken tot het uiterst zeer nauwkeurig.

U zoekt iemand voor het wassen van uw ramen die kwaliteit levert, snel werkt en betrouwbaar is. Voor al deze eisen, kunt u terecht bij Verschuren Onderhoud.

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring door onze kwaliteitsvolle dienstverlening met het glazenwassen op diverse gebouwen.

Wij vragen geen voorrijkosten en bieden sneller service omdat wij met vaste glazenwassers in de regio werken. Met onze ervaring en aangesloten aannemers zorgen wij altijd voor een uitstekend resultaat.

Wij werken zowel op de traditionele manier en via telescopische glasbewassing(osmose)

Dankzij onze spoedservice kunt u altijd bij ons terecht indien er haast bij is. Vanwege onze flexibele en dynamische karakter staan wij altijd paraat. Tevens staan wij voor gemeenten, woningcorporaties, vastgoedondernemingen en particulieren klaar om 24/7 glasbewassing en graffiti overlast te verwijderen en te voorkomen.

Bij ons betaalt u achteraf op factuur dit geld voor particulieren en bedrijven

U kunt voor een offerte altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met ons

bottom of page