top of page

Hogedrukreiniging

Uw pand wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden, wat ervoor zorgt dat het exterieur vuil, grauw en/of groen wordt. Roetaanslag, vuil, algenaanslag en graffiti, zijn voor iedereen een doorn in het oog en niet op de laatste plaats voor u!

Verschuren Onderhoud heeft door haar jarenlange ervaring, opgeleid personeel en de juiste materialen, alles in huis om het exterieur van uw pand er weer als nieuw uit te laten zien.

Type hogedruk

Hogedrukreiniging kan op meerdere manieren met heet water, koud water, hoge druk en gepaste druk. Afhankelijk van de ondergrond wordt de wijze van hogedrukreiniging bepaald. Niet alle gevelbekleding kan tegen langdurig heet water of om onder hoge druk gereinigd te worden.

Let op!

Kies voor de echte gevelspecialist. Hogedrukreiniging wordt door veel bedrijven aangeboden. De hoge concurrentie dwingt gevelreinigingsbedrijven tot het hanteren van lage prijzen. Dit gaat vanzelfsprekend ten koste van de kwaliteit maar veel erger nog brengen zij blijvende schade toe aan uw gevel met verstrekkende gevolgen en hier komt u pas een jaar of twee jaar later achter. Als het te laat is.

Een te hoge druk reinigt makkelijk en lekker snel. De gevelreiniger kan dus in korte tijd vele meters reinigen en daardoor een lage prijs aanbieden. Echter worden bakstenen en voegen hierdoor beschadigd. Hierdoor krijgen de bakstenen en voegen een open structuur waar water diep in kan trekken. Bij de eerste de beste dag vorst barsten bakstenen kapot en springen voegen eruit, doordat het water dat in uw gevel zit bevriest en uitzet. Dan heeft u op de gevelreiniging bespaard maar loopt u later tegen een veel hogere onvoorziene kostenpost aan. Kies dus niet zomaar voor een gevelreinigingsbedrijf!

bottom of page