top of page

Professionele schoonmaak

Bij Verschuren Onderhoud regel je snel en eenvoudig de professionele schoonmaak van je bedrijf of vereniging.

Wij zijn er voor elke ondernemer die hoge eisen stelt aan de uitstraling van zijn of haar bedrijf en op zoek is naar een betrouwbare en professionele schoonmaker.

Wat onze schoonmakers doen:

  • Afvalbakken legen, stofzuigen, dweilen en meubilair schoonmaken
  • Sanitair en pantry schoonmaken

Jij bent hier niet voor niets Je hebt een vraag, een probleem, bent niet tevreden of zoekt iets op het gebied van schoonmaken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De reguliere schoonmaak is een groot onderdeel van Verschuren Onderhoud en die leveren wij met altijd vaste gezichten, hoogstaande milieuvriendelijke producten en met een vaste regelmaat die jij als klant wenst in de ochtend, middag of na kantoortijd.

Maar ook voor periodieke schoonmaak kun je bij ons terecht, schoonmaak na verbouwing (ook particulier), schoonmaak bij verhuizing (ook particulier), je vloer een grote beurt geven.

Tips, advies waar gewenst, meedenken met de klant en ontlasten zodat jij er geen omkijken naar hebt!

Oplevering schoonmaak

Verschuren Onderhoud maakt ook schoon na een verbouwing en/of een verhuizing van zowel kantoorpand als woning.

Na een verbouwing.

Na een verbouwing is uw woning en/of kantoor wel zo goed als nieuw, maar heeft u veel last van stof, verfresten, cement sluier, vieze ramen, bouwresten en afval. De Schoonmaak zorgt er voor dat na een kleine en ook bij een grote verbouwing dit allemaal verdwijnt. De Schoonmaak levert het stralend schoon op, zodat u uw verbouwde woning of kantoorpand direct kunt betrekken.

Na een verhuizing.

Bij een verhuizing komt er veel kijken, heeft u veel te regelen en blijkt het altijd meer werk te zijn dan gedacht. Natuurlijk wilt u zich dan niet ook nog bezig houden met het schoonmaken. De Schoonmaak neemt u het werk uit handen en maakt zowel uw oude als nieuwe huis en/of kantoor van boven tot onder schoon. Zodat u het oude netjes achterlaat en met een gerust hart het nieuwe direct kunt betrekken.

Hoe werken wij?

Bij een geplande verbouwing, renovatie of verhuizing komt Verschuren Onderhoud eerst geheel vrijblijvend bij u langs voor een indicatie van de werkzaamheden. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een transparante offerte toegestuurd. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, maken wij samen met u een afspraak, zodat wij de werkzaamheden op een moment naar keuze kunnen uitvoeren. Dit is bij een verbouwing/renovatie ook mogelijk in overleg met de aannemer of uitvoerder van het betreffende object.

Wil je weten wie wij zijn, hoe wij werken, een vrijblijvende afspraak maken of een offerte aanvragen?

bottom of page